Mad Mood Milano Fashion Week - търси български таланти

Здравейте, приятели на модата в България!
Имаме честта и удоволствието да Ви обявим предстоящото международно събитие организирано от International Fashion Connection - "Mad Mood Milano Fashion Week - търси български таланти" 
 
Заповядайте на ревю-спектакъл подкрепен от Конфиндустрия България
Дата: 2-ри декември, събота, от 18:00 часа.
Място: Националният археологически музей в София.
 
Това е не просто събитие, а възможност за изява на българската мода и талант. Мисията ни е да подкрепим и изявим българските брандове на световната модна сцена.
 
Специален гост на събитието е президента на Mad Mood Milano Fashion Week, Мариана Мичели и модни експерти от Италия.
Голямата награда, която ще бъде връчена е специално участие на български моден бранд на Mad Mood Milano Fashion Week, през месец Февруари 2024г. Очаквайте подкрепа и от нашите партньори с невероятни награди. Професионални фотосесии, участия със статии в премиум списания и рекламни кампании между брандовете са само част от вълнуващите възможности, които ви очакват. Защото модните брандове и творци заслужават внимание и подкрепа.
 
Подгответе се за невероятна вечер, изпълнена с мода, стил и креативност в едно специално място за историята на България място събрало творчеството на епохи назад във времето - Археологическия музей в София.
 
Ако сте дизайнер, ако имате свой моден бранд, или модна къща, заповядайте да участвате, изявете се. - Ние ще Ви подкрепим. Заявете своето участие тук
 
 
А за всички любители на модата, които желаят да присъстват на този невероятен ревю-спектакъл, билетите могат да бъдат закупени от нашия уебсайт: Купете своя билет тук