Кои сме ние?

INTERNATIONAL FASHION CONNECTION /IFC/- организация в подкрепа на модния бизнес.

Учредител и председател на организацията е бизнес дамата, Г-жа Мила Захариева, президент на Бизнес Лейди Клуб Ексклузив – стил и успех, собственик на моден бранд.

Във времена на световна икономическа криза всички страдаме! Единствено подадената ръка на взаимодействие и подкрепа би направило по-лесно преминаването през кризи.


International Fashion Connection /IFC/ е организация, която ще бъде с тази мисия. Нейната цел е да взаимодейства на фирми и компании в модния бранш да намерят своите партньорства и да изградят бизнес взаимотношения в световен мащаб. За целта ще бъдат организирани срещи и международни изложения, на които ще присъстват производители и търговци от модния бранш.


Подкрепата на IFC, като организация по адрес творците се изразява в структурирането и старта на IFC-Academy. Целта на тази академия е практическата компетенция, развитие на своите курсисти с участието на опитни и квалифицирани преподаватели-практици  - дизайнери, конструктор-моделиери, стилисти-професионалисти работещи в развити и успешни български, и международни модни брандове. Практическите умения са в основата и целта на IFC-Academy. Обучението в Академията ще бъде в индивидуални тематични модули взависимост от необходимостта на бъдещите курсисти. Обученията се извършват  в партньорство със Singer Bulgaria и BTC Textile Groupe. Ще бъдат провеждани Master classes в IFC-ACADEMY със силно изявени личности в модния бранш, както български, така и чуждестранни, които също ще са запомнящи и полезни моменти за курсистите.


Имаме удоволствие да споделим партньорството на Internacional Fashion Connection - Academy с IFDA - Italian Fashion and Design Academy, с президент Даниеле Фитоле. Централата на IFDA е в Милано, в съседство с големи модни брандове, като Moncler, Fendi, Armani, Versace, а  сред преподавателите им са арт директори и дизайнери на световните модни брандове. Курсисти в тримесечния Обучителен модул "Професионален моден дизайн" на IFC-Academy, ще имат възможността да посетят лично по време на курса, IFDA и световните модни брандове в Милано.  
IFC- Аcademy и партньорите ще подкрепят младите таланти. Стартирането на моден бранд изисква много усилия и инвестиция по изработването на колекциите, създаването на уебсайт и дигитално присъствие на бранда, фото и видео заснемане, подготвяне на рекламни кампании и т.н.


Завършилите курсисти ще имат възможността да бъдат позиционирани и да използват платформата на IFC - Academy, като възможност да пуснат в продажба своите първи модели и колекции, а един от курсистите на Обучителен модул "Професионален моден дизайн" ще получи възможност от партньора на IFC Academy –  модния бранд La Cara Mi Exclusive www.lacarami.com да се включи със свой модел в най-новата колекция на La Cara Mi Exclusive под своето име или бранд.
"Благодарение на опитът натрупан от създаването на моя личен бранд аз знам, че това е една правилно подадена ръка в подкрепа на всеки, който е решил да поеме по пътя на стартирането на свой бранд" - сподели Госпожа Мила Захариева, собственик на бранда.

Няма намерени продукти.