Стажантска програма

INTERNATIONAL FASHION CONNECTION /IFC/ е организация в подкрепа на модния бизнес.

Учредител и председател на организацията е бизнес дамата, Г-жа Мила Захариева, президент на Бизнес Лейди Клуб Ексклузив – стил и успех, собственик на моден бранд.

Целта на IFC е да взаимодейства на фирми и компании в модния бранш да намерят своите партньорства и да изградят бизнес взаимотношения в световен мащаб. За целта ще бъдат организирани срещи и международни изложения, на които ще присъстват производители и търговци от модния бранш.

 

Новият проект на организацията IFC е старта на Стажантската ни програма, в основата на която стои подпомагането на всички млади хора в България по пътя към тяхното кариерното развитие.

Програмата има за цел да развие практическите Ви умения и да Ви предостави възможност да приложите теоретичните си знания на практика, работейки върху реални проекти в международна среда.

International Fashion Connection олицетворява B2B (business-to-business) взаимодействието и благодарение на това всички участници в програмата ще имат възможност да се включат по проекти от различни сфери на дейност в международна среда.

 

Може би се питате какво ще правите като стажант при нас?

Основните дейности, които ще извършвате, са свързани с изготвяне на стратегии за развитие, засилване на дигиталното присъствие, дизайн, включване в дизайн на нови колекции на съществуващи модни брандове, десениране, подбор на платове и материи, фотосесии и др.

Ще разчитаме на Вас да се включвате активно в цялостния работен процес на съответния отдел по конкретни проекти.

Бъдете подкрепени от имена познати в бизнес средите на България и натрупайте умения, с които да развиете своите бизнес проекти в дигитална и международна среда.

 

• ако модата е Вашата страст;

• ако имате желание и воля да опознаете процесите на организираната IFC отвътре;

• ако притежавате креативност, инициативност и проактивност;

• ако желаете вашите креативни идеи да бъдат подкрепени и реализирани;

• ако сте отговорен към поставените цели;

• ако имате отлична компютърна грамотност;

 

 

Кандидатствайте още сега.

Изпратете ни кратко представяне на info@interfashionconnect.com

и ние ще се свържем с Вас.

 

320 часа - неплатен студентски стаж, след това при взаиможеляние и по предложение на организираната, снажантът може да продължи срещу заплащане работата си в INTERNATIONAL FASHION CONNECTION.

 

 

 

 

 

 

 

Подреди по